Breukenspelletjes

Spelletjes

Hier kan je de breuken op een leuke en interactieve manier leren. Met behulp van deze educatieve breukenspelletjes kan je breuken vereenvoudigen, gelijknamigmaken, optellen en aftrekken oefenen.

Speel en leer met de nieuwste breuken spelletjes in de klas op school, thuis of op je mobiel of tablet. Deze spellen zijn speciaal gemaakt om beter de breuken te leren. Ga op spannende avonturen, ontdek nieuwe plekken en help je vriendjes terwijl je aan het leren bent. Voordat het spel begint kan je het niveau van de breuken aanpassen aan jou niveau, zo wordt het voor iedereen leuk om mee te doen. De onderwerpen die in de spelletjes terug komen zijn breuken vermenigvuldigen, breuken delen, breuken optellen, aftrekken, vereenvoudigen en gelijknamig maken.

Tijdens het spelen van deze spelletjes zijn allerlei leuke dingen te verdienen zoals munten, medailles, sterren en trofeeën. Om deze te verdienen moet je proberen zoveel mogelijk levels te halen in het spel. In deze levels moet je allerlei obstakels ontwijken, puzzels oplossen of opdrachten doen door breuken op te lossen. Verzamel alle diamanten en sterren. Verdien muntjes door vragen goed te beantwoorden. Als je verder komt en alle prijzen wilt halen wordt het niveau wel een stuk moeilijker. Blijf dus veel oefenen en kijk als het nodig is bij de uitleg want het is niet erg om iets opnieuw te doen. Kijk na het spelen ook naar je gemaakte fouten en schrijf ze op zodat je volgende keer wel het level haalt.

Wilson's Breuken is een spel waarbij je de oceaan moet schoonmaken. Dit kan alleen als jij goede antwoorden geeft! Dit spel is een soort bubbelsspel. Je krijg veel sommen in een korte tijd.